Onze specialisten

Specialisten met een grote interesse in het binnenklimaat van de werkomgeving. De Scanergy specialisten vormen een kennisgroep binnen ons gerenommeerd ingenieursbureau, een bureau met een integrale benadering van installatietechniek en bouwfysica.

Het binnenklimaat omvat o.a.: verlichting, ruimteakoestiek, ventilatie, geluidisolatie, daglichttoetreding/uitzicht, verwarming, CO2 gehalte, relatieve luchtvochtigheid. De kennisgroepleden zijn breed georiënteerd en hebben kennis van alle facetten, met daarnaast affiniteit voor één of meerdere facetten.

We hebben vele jaren ervaring in de advisering van gebouwen. Van nieuwbouw tot (grootschalige) renovatie van bestaande gebouwen. Daarnaast willen we onze kennis graag delen met gebouweigenaren, facilitaire diensten en gebruikers om de huidige gebouwen te verduurzamen.

Een comfortabel en gezond binnenklimaat resulteert ook in een langere houdbaarheidsdatum van het gebouw.

De specialisten die de Scanergy uitvoeren hebben uitgebreide werkervaring binnen het vakgebied installatietechniek en/of bouwfysica, akoestiek en brandveiligheid. De volgende personen vertegenwoordigen de kennisgroep:

Onze specialisten

“Grote kantoortuinen, eventueel in combinatie met het werkconcept “Het Nieuwe Werken”, leiden vaak tot een onrustig werkklimaat, dat weer invloed heeft op efficiency en productiviteit, dat kàn en moet anders!”

Anke Gevers

“Het aantal keren dat we in gebouwen komen waarbij het gebruik van het gebouw niet past bij het ontwerp, of de installaties niet doen waarvoor ze ontworpen zijn, is niet op 2 handen te tellen.”

Laurens van Cuijk

“Een gezonde en comfortabele werkomgeving zorgt voor een positief werkklimaat, daar zetten we ons graag voor in! Een goed werkklimaat leidt tot een verhoogde productiviteit en een verlaagd verzuim.”

Chrit Cox

Voor meer informatie over de mensen achter Scanergy en Nelissen ingenieursbureau en kunt u terecht op: www.nelissenbv.nl